Riskienhallinta

~320 €
  • 4 ajotuntia (á 50 min), kaikki autolla, myös pimeä livenä

Lisätietoa kurssista

Riskienhallintakoulutus korvaa 1.7.2018 alkaen harjoittelu- ja syventävän vaiheen. Koulutus suoritetaan ennen ajokoetta, kun kaikki muut ajokorttiopinnot suoritettu, ja valmiudet liikenteessä toimimiseen saatu. Ajokortista tulee näin ollen yksivaiheinen. Riskienhallintakoulutukseen kuuluu kahdeksan tuntia opetusta, joista neljä tuntia on teoriaa ja neljä tuntia ajoa. Osa ajo-opetuksesta voidaan antaa simulaattorilla.

Riskienhallintakoulutus keskittyy vaikeissa olosuhteissa ajamisen kehittämiseen. Koulutus tukee sääntöjä noudattavan, turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista ja vahvistaa valmiuksia välttää liikenteen vaaratilanteita ja onnettomuusriskiä lisääviä tekijöitä.

Koulutus on mahdollista räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi tarjoamillamme erilaisilla riskienhallintakoulutuspaketeilla.