Kevyt nelipyörä

Valitse kurssi alta

AM121-merkintä ajokortissa oikeuttaa kuljettamaan ainoastaan kevyttä nelipyörää.

Mopoautokurssi

alkaen 100 €
  • EAS teoriatunnit 4 kpl (á 45 min)
  • Mopoautoteoriatunnit 2 kpl (á 45 min)
  • Risteysteoriatunnit 2 kpl (á 45 min)
  • Sähköinen oppimisympäristö ja oppimateriaalit
  • Tarvittaessa ajotunnit 80€ (á 50 min)
  • Tarvittaessa ajoneuvon käyttö ajokokeessa 80 €

Muut maksut

• Kuljettajan tutkintomaksu 105€

Teoria- ja ajokoe

• Ajokorttilupamaksu 22€/37€

Traficomin sähköisen asioinnin kautta 22 €, paperiversiona 37 €

• Passikuvat 10€*

* Tarvitaan, jos ei ole voimassa olevaa passia tai ajokorttia, josta kuvat saadaan sähköisenä. Hinta on arvio.

Opetuksen sisältö

kevyt nelipyörä toteutus

Ajo-opetusta voi antaa vasta kun oppilas on suorittanut teoriakokeen ja täyttänyt 15 vuotta. Teoriakokeeseen voi kuitenkin osallistua jo kuukautta ennen kuin oppilas täyttää 15 vuotta.

Tutkinto

Kevyt nelipyörätutkinto on läpäistävä ennen kortin saamista. Kevyen nelipyöräisen tutkinto sisältää teoria- ja ajokokeen. Teoriakokeeseen pääsee vasta, kun vaadittava teoriaopetus on suoritettu. Ajokokeeseen pääsee vasta, kun teoriakoe on suoritettu. Ajokokeeseen pääsee kun on täyttänyt 15 vuotta. Tutkintoon ilmoittautuvan on esitettävä luotettava selvistys henkilöllisyydestä (esim. passi).

Meiltä löytyvät kaikki varusteet, joten voit harjoitella vaikket itse omistaisikaan varusteita. Kypärät, ajokengät, ajohanskat ja ajopuvut löytyvät joka opiskelijalle

Kuva pienestä valkoisesta autosta