Ilmoittaudu kurssille netissä valitsemalla toimipiste, puhelimitse 05 453 0530 tai sähköpostilla info(at)makisenliikennekoulu.fi

Kevyt nelipyörä

Opetuksen sisältö –  AM-luokka erityisehdolla 121

AM121-merkintä ajokortissa oikeuttaa kuljettamaan ainoastaan kevyttä nelipyörää.

Katso myös ajokorttilupa

1.7.18 alkaen tutkintoon pääsy AM121-luokassa ei edellytä teoria- ja ajo-opetusta. Jos AM121 on ensimmäinen ajokortti, on ennen teoriakoetta suoritettava "Turvallisuus koulutus ensimmäistä ajokorttia varten"-teoriatunnit (4h)

Pakollinen opetus:

- Ensimmäistä ajokorttia suorittavan liikenneturvallisuusteoriat, 4h (EAS-koulutus)
- Sisältää sähköisen oppikirjan ja teoriakoeharjoittelun

Teoriapaketin hinta: 100€ (sis.alv)

Suosittelemme lisäksi ajopakettia:

- Ajotunteja 3kpl (á50min)
- Ajoneuvon käyttö tukinnossa
- Tarvittavat ajovarusteet turvalliseen harjoitteluun

Ajopaketin hinta: 320€ (sis.alv)

Muille tahoille suoritettavat maksut:

- Kuljettajan tutkintomaksu (teoria- ja ajokoe) 100€
- Ajokorttilupamaksu 40€
- Kaksi passikuvaa (jos ei voimassa olevaa passia, josta kuvat voi ottaa)

Ajo-opetusta voi antaa vasta kun oppilas on suorittanut teoriakokeen ja täyttänyt 15 vuotta. Teoriakokeeseen voi kuitenkin osallistua jo kuukautta ennen kuin oppilas täyttää 15 vuotta.

Tutkinto

Kevyt nelipyörätutkinto on läpäistävä ennen kortin saamista. Kevyen nelipyöräisen tutkinto sisältää teoria- ja ajokokeen. Teoriakokeeseen pääsee vasta, kun vaadittava teoriaopetus on suoritettu. Ajokokeeseen pääsee vasta, kun teoriakoe on suoritettu. Ajokokeeseen pääsee kun on täyttänyt 15 vuotta. Tutkintoon ilmoittautuvan on esitettävä luotettava selvistys henkilöllisyydestä (esim. passi).

Meiltä löytyvät kaikki varusteet, joten voit harjoitella vaikket itse omistaisikaan varusteita. Kypärät, ajokengät, ajohanskat ja ajopuvut löytyvät joka opiskelijalle.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Kalustovilkaisu

Katso, millä ajat ajoharjoittelusi!

Volvo V40

Mecom

Raskaan kaluston koulutukset kauttamme.

Tervetuloa kursseille!

• C1 ja C-kurssi